Att vara rökare är inte särskilt praktiskt alla gånger. Att behöva gå ut i kylan under de kalla årstiderna för att röka eller be om pauser på jobbet kan vara påfrestande. Lukten är för de flesta inte särskilt trevlig, och att få lägenhet som rökare kan vara svårt. För att inte tala om hälsan. Att röka innebär inte bara att du utsätts för alla de farliga och cancerogena ämnen som cigaretter innehåller, utan även att du inhalerar rök vilket inte är bra för någon, allra minst astmatiker.

Byter du till e-cigg så blir du av med flera av cigaretternas opraktiska och ohälsosamma egenskaper. En stor fördel är att man inte längre kommer att kunna märka om du är rökare. Ditt hem, din andedräkt och dina kläder kommer att bli av med den ingrodda lukten av cigarettrök. Är du nyfiken på att överge vanliga cigaretter för att istället gå över till elektroniska kan du behöva en guide i ecigg för nybörjare!

Elciggaretter för nybörjare – en guide.

Som nybörjare på e cigg kan man ibland känna att det är lite svårt att veta vilka produkter man ska välja och var man får tag på dem. Det är dock något du lätt kan ta reda på. Återförsäljare finns idag på många platser, ofta tobaksbutiker eller så kan du hitta butiker online. Det finns en uppsjö av olika ecigaretter. Vissa är lite mindre och elegantare, andra större som har mer plats för e-vätska. Det finns ecigg för nybörjare i alla sorters utföranden! Många är väldigt snygga, och du kan definitivt känna dig elegantare än med en vanlig cigarett!

När det gäller vätskan så väljer du först styrka. Din återförsäljare kan ge dig råd om vilken styrka du kan trivas med. Skulle du vilja sluta röka så kan du passa på och trappa ned på nikotinstyrkan. Vätskorna kommer i otaliga smaker, och du kan välja och vraka mellan smaker såsom lakrits, mint eller varför inte choklad!