E-cigaretten har blivit allt populärare. Det roliga med den är att oavsett vilken smak man tycker om så finns den. Smakerna får man fram genom att använda livsmedelsaromer. Ejuicen finns i små flaskor som tillåter att man kan byta arom närhelst man önskar. Gottegrisen kan hitta härliga smaker såsom choklad, kola, lakrits och vanilj. I stort sett allt godis och även glass finns som arom på ejuice.

Kaffebordet finns också representerat i form av smaker som äppelpaj, olika sorter av macarons och muffins. Till det finns kaffe i olika smaker och även en del drinkar som till exempel mojito.
Givetvis finns det många fruktaromer, allt från äppelsmak till de mest tropiska frukterna.
Fantasin har verkligen fått flöda fritt bland smakerna.

Den inbitne rökaren är kanske mer sugen på en traditionell tobaksarom, vilket givetvis också finns. För den som slutat röka är bäst e-juice den utan nikotin. De invanda vanorna kan behållas men det skadliga nikotinet är borttaget.

Hantering av ejuice.

Ejuicen finns oftast i små färgglada flaskor vilket lockar barns nyfikenhet. Men i denna roliga flaska finns ett gift, nämligen nikotin. Det kan vara ända upp till 36 mg nikotin per ml vätska.
Förvara därför alltid ejuicen utom räckhåll för barn och husdjur. I det allra värsta scenariot kan det leda till döden om småbarn eller husdjur får i sig ejuice. Ett låst skåp är att rekommendera.
De flesta märken och försäljare säger att hållbarheten är upp till två år. Men eftersom den innehåller livsmedelsprodukter kan kvaliteten bli sämre över tid. Att den skulle bli skadlig är inte troligt. Rekommendationen är att den används inom sex månader, åtta månader i kylskåp, efter att flaskan är öppnad. Det finns ett bäst före datum på förpackningen.

En bra förvaringsplats är mörk, torr och sval. Varför inte i kylskåpet? Placera ejuicen högst upp och längst in i kylen. En perfekt plats både med tanke på hållbarheten och säkerheten. Njut av ejuicen men tänk på att förvara rätt.