I behov av kontrastmarkering? Taktil profil AB är ett företag som utför samtliga sorters kontrastmarkering, både utomhus och inomhus. De har tillgång till ett brett sortiment och kan därför utgå direkt från dina förutsättningar och önskemål.

Samtliga dessa kontrastmarkeringar är av taktil sort och är väldigt enkla att rengöra. De finns i flera sorters material och i olika färger. Kontrastmarkering behövs i många olika sammanhang, exempel på sådana är trappor och glaspartier. Företaget har också ett utbud av andra sorters hjälpmedel som hjälper till att öka tillgängligheten i vårt samhälle. På deras hemsida kan du själv ta del av deras produkterbjudanden men det går också att höra av sig till dem för att hitta skräddarsydda lösningar.

Flera olika typer av kontrastmarkering

Här hittar du bland annat kontrastmarkering för stentrappor. Dessa kan göras i valfritt mönster och passar väldigt bra för användning även på sluttande ytor eller på ytor där vatten och snöslask är vanligt förekommande.

I deras produktutbud finns också kontrastmarkering av armbågskontakt. Den används till dörrautomatik för att göra kontakten tydligare. Man bör du använda sig av kontrasterande färg för att få optimalt resultat. Det går att anpassa dessa lösningar, allt efter behov och önskemål när det gäller färg och storlek och form.

Du kan också hitta kontrastmarkering för gallerdurk på deras hemsida. Denna är lackerad och varmförzinkad och finns både i vitt och svart. På hemsidan hittar du också slita för dörrautomatik som tydliggör dörrens slagriktning. Den ser ut som en tårtbit och finns även denna i varierande färger beroende på vad som passar bäst i just det specifika sammanhanget. Det finns alltså många smarta lösningar för ökad tillgänglighet i detta företags regi. Kolla in deras hemsida för att få mer information eller för att veta hur du ska gå vidare med kontrastmarkering.